Home Gemeentenieuws Informatiebijeenkomst voor nieuwe politieke groeperingen

Informatiebijeenkomst voor nieuwe politieke groeperingen

De gemeenten Langedijk en Heerhugowaard fuseren naar verwachting per 1 januari 2022 tot de nieuwe gemeente Dijk en Waard. Bij een nieuwe gemeente hoort een nieuwe gemeenteraad. In november 2021 worden gemeenteraadsverkiezingen voor Dijk en Waard gehouden. Overweegt u deel te nemen als (nieuwe) politieke groepering aan deze verkiezingen? Meld u dan aan voor de informatiebijeenkomst op woensdag 28 oktober.

Informatiebijeenkomst 28 oktober

Tijdens deze bijeenkomst informeren wij u over de organisatie van de verkiezingen, de belangrijkste data en de formaliteiten die u moet verrichten. De bijeenkomst wordt in principe gehouden in de raadzaal van het gemeentehuis in Heerhugowaard. Rekening houdend met de actuele preventieve Covid-19 maatregelen, kan de bijeenkomst nog verplaatst worden of online plaatsvinden.Wij organiseren – indien mogelijk – twee sessies, namelijk om 16.00 uur en om 19.30 uur. Helaas is dit geen vrije inloop, maar moet u zich vooraf hiervoor aanmelden.

Aanmelden

We verzoeken u daarom om uiterlijk 16 oktober u als partij in één keer aan te melden. U doet dit door een email te sturen naar verkiezingen@gemeentelangedijk.nl. Geeft u daarbij graag het volgende aan:

  • naam politieke partij
  • aantal deelnemers
  • e-mailadres + telefoonnummer deelnemers
  • voorkeur sessie 1 (om 16.00 uur) of sessie 2 (om 19.30 uur)
  • naam + telefoonnummer contactpersoon namens uw partij

Op basis van de inschrijvingen en voorkeuren laten we u tijdig weten met hoeveel personen u kunt komen en voor welke sessie u wordt ingedeeld.

Facebook Commentaar
Advertentie